ANTALYA / KAŞ - Kalkan Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Avrupa Okul Ortaklıkları projeleri kapsamında, Özel Muratpaşa Birikim Ortaokulu'nun koordinatörlüğünü yaptığı "Keep in Touch Together by Writing a Letter" adlı projeye ortak olmuştur. Romanya, Ukrayna ve İspanya'nın da ortak olduğu projede, Antalya ilinden de 10 ortaokul yer almaktadır. Projede içinde bulunduğumuz teknoloji çağında artık önemini kaybetmeye yüz tutmuş olan mektuplaşma geleneğinin yaşatılması hedeflenmektedir. Ayrıca öğrencilerin farklı çevre ve kültüre mensup diğer öğrencilerle tanışması, farklı kültürlerden öğrencilerle aralarında bir dostluk ve kültür köprüsü kurmaları ve eski iletişim yöntemlerini tanımaları hedeflenmektedir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında ‘’Hikaye Anlatma’’ yarışması

Sonuçları :

1.Ela İSMAİLOĞLU

2. Elif Naz ÖZER

3. Ecrin KARAAĞAÇ

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Türk milletinin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyet'imizin 100. yılı dolayısıyla okulumuzda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı